Home Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden

Het Fotovideoblog heeft bepaalde gebruiksvoorwaarden opgesteld om uw bezoek op de site zo prettig mogelijk te maken.

Algemeen

De redactie streeft ernaar om de content op het Fotovideoblog up-to-date te houden en betrouwbare en volledige informatie te bieden. Wij geven echter geen garantie op de juistheid, volledigheid en accuraatheid van de informatie, ongeacht of het gaat om eigen informatie of informatie die geleverd is door derden. Het Fotovideoblog kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen of fouten in het netwerk. De redactie behoudt het recht om elk moment de opbouw en inhoud van de site te wijzigen en optimaliseren.

Het Fotovideoblog bevat meerdere links naar websites van derden. Dit betekent niet noodzakelijk dat de redactie deze websites aanbeveelt, met de inhoud ervan akkoord gaat of met deze sites op enige wijze samenwerkt. Evenmin geeft het Fotovideoblog garantie over de geschiktheid, juistheid of volledigheid van deze websites. Wij kunnen nooit verantwoordelijk worden geacht voor schade in het kader van het bezoek aan deze websites.

Reacties/comments

  • Een reactie heeft betrekking op het artikel of desbetreffende onderwerp
  • Het meermaals plaatsen van dezelfde of vrijwel identieke reactie is niet toegestaan evenals het schrijven van teksten in full caps of opeenvolging van leestekens om argumenten kracht bij te zetten
  • Het is niet toegestaan om reclame of promotionele links naar externe sites te plaatsen
  • Persoonlijke aanvallen, beledigend taalgebruik en het benoemen van derden met bijnamen is niet toegestaan
  • Jij, als auteur, bent volledig verantwoordelijk voor de inhoud van de reactie die je achterlaat
  • De redactie heeft het recht om reacties niet of met een vertraging te plaatsen of te verwijderen
  • De redactie heeft het recht een deelnemer tijdelijk of definitief de mogelijkheid om te reageren te ontzeggen.

Privacy

Het Fotovideoblog respecteert uw privacy. Uw persoonsgegevens worden alleen ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar gemaakt worden.

Foto’s inzenden

Wanneer u een foto instuurt verklaart u dat u het Fotovideoblog de rechten geeft om deze foto’s te gebruiken op de door Het Fotovideoblog beheerde mediakanalen (denk aan delen via sociale media) of als print voor intern gebruik. Stockfoto’s mogen derhalve niet worden ingezonden. De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.