Home Ambassadeurs

Ambassadeurs

Het Fotovideoblog heeft, in samenwerking met Kamera Express, een ambassadeursprogramma opgesteld. Als ambassadeur ga je een samenwerking aan met Kamera Express en het Fotovideoblog, waarbij we elkaars kwaliteiten versterken. We mogen al diverse grote namen tot onze ambassadeurs rekenen.

Toonen en Wientjens 

Toonen en Wientjens is een onlosmakelijk duo. Hans Toonen staat achter de camera en Hans Wientjens zorgt voor het licht en de nabewerking. Ze werken al meer dan 25 jaar samen en maken de mooiste glamour-, beauty- en portretfoto’s. Ook artistiek naakt kan niet ontbreken als je het over Toonen en Wientjens hebt. Hun foto’s zijn wereldwijd te zien in bekende mannenglossy’s als Playboy, FHM, Maxim en Panorama. Door jarenlange ervaring en expertise weten zij alles over glamour-, portret- en studiofotografie. Het werk van Toonen en Wientjens valt op door de kenmerkende combinatie van belichting, stijl en klasse.

Cees Rijnen

Cees Rijnen is reclame- en publiciteitsfotograaf met een passie voor reizen. De fotografie van Cees Rijnen is onmogelijk in een hokje te plaatsen. Zijn onderwerpen variëren van product- en architectuurfotografie tot portretfotografie. De beelden van Cees kenmerken zich door de uitgekiende balans tussen sobere, maar zorgvuldig toegepaste techniek, het juiste moment en het standpunt. Ook reisfotografie kan niet ontbreken in zijn portfolio. Cees is een gedreven reiziger die continu op zoek is naar authentieke volkeren en culturen. Zijn interesse in authentieke samenlevingen leidde hem o.a. naar India, Nepal en China, waar hij de mooiste foto’s maakt.

Marco de Paauw

Marco de Paauw is professioneel natuurfotograaf met maar één passie: het vastleggen van de parels der natuur en die delen! Als natuurfotograaf onderscheidt Marco zich door het fotograferen van dieren met een extreme groothoeklens. Deze groothoekfotografie zorgt ervoor dat er een bepaalde onduidelijkheid gecreëerd wordt, waardoor je nét even iets langer naar zijn foto’s kijkt. De visie van Marco is dat niet het dier centraal staat, maar de omgeving waarin je dit dier plaatst. Dit zorgt ervoor dat het beeld een extra dimensie krijgt.

Wil jij ook ambassadeur worden? Vul dan het onderstaande formulier in en overtuig ons van jouw kwaliteiten.